Als de feiten veranderen,
verandert je mening dan ook?

Onze samenleving heeft meer dan ooit nood aan mensen met een lenige geest. Want wie slim is, durft twijfelen. Kritisch, doordacht, diepgaand, open voor alle meningen en invalshoeken. Dat voedt de twijfel en zorgt voor meer inzichten.

Knack belicht elke week alle aspecten van de samenleving, geeft ruimte aan opinies en verschaft jou en je leerlingen alle inzichten om je mening te vormen, en hervormen.

Via Knack op school krijgen alle leerlingen en leerkrachten Knack extra voordelig: slechts 239 euro in plaats van het standaard tarief van 325 euro. Dat is een korting van 26%. U bent de contactpersoon op uw school voor dit educatieve project. Op deze website vindt u alle informatie die u nodig hebt: waar Knack voor staat, hoe Knack Op School werkt en hoe wij u bedanken voor uw medewerking.

Zo doet u mee:

  • De folders kunnen hier gedownload worden en vervolgens met ge├»nteresseerde leerlingen en leerkrachten gedeeld worden op smartschool.
  • Zij vullen de antwoordkaart in en geven die aan u af.
  • U registreert hun gegevens op www.knackopschool.be
    Deze website is het exclusieve domein voor u als contactpersoon. U registreert en beheert er de abonnementen van leerlingen en leerkrachten. U vindt er ook alle informatie over het educatieve project van Knack Op School.

Uw logingegevens en paswoorden zijn dezelfde als vorig jaar als u al ingeschreven was. Vergat u uw gegevens? Stuur dan een e-mail naar info@knackopschool.be.